Laks med æblesalat og fennikel

Skøn og nem forret til gæsterne
Af
af Redaktion

(6 pers.)

3 små coxorange æbler
1 citron
5 kviste purløg
5 kviste dild
1 fennikel
Salt og peber
1 tsk. olivenolie
6 skiver røget laks

Tilbehør
Flutes

Udkern æblerne, skær dem i både og mariner dem straks i citronsaft. Hak purløg og pluk dilden og vend det med æbler salt, peber og lidt olie. Høvl fennikel på køkkenjern eller med kartoffelskæller. Anret skiver af laks og giv fennikel og æblesalaten til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...
Fersk, lun laks med æble-peberrodsvinaigrette
Sellerisuppe med bacon
Lakserullesteg med salat og stegte kartofler

Masser af opskrifter på lækre appetizers og snacks, som du kan forkæle dine gæster med...

Lækre hapsere til nytår

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.