Sellerisuppe med sprød bacon

Det er skønt med en varm suppe, når vejret bliver køligere
Af
af Redaktion

(4 pers.)

1 porre
3-4 kartofler, ca. 300 g
400 g selleri
20 g smør
1 l grønsagsbouillon
1 dl mælk el. fløde
Salt og peber

Tilbehør
8-12 tynde skiver bacon
4 små tomater
4 spsk. flødeskum el. skyr
Fintsnittet purløg
Groft brød

Rens porren og skær den i skiver. Skræl kartofler og selleri og skær dem i tern. Svits grønsagerne i smør. Tilsæt bouillon og lad det koge mørt under låg på ca. 20 min. Purér suppen med blenderstav eller i foodprocessor. Varm suppen igennem og pisk mælk/fløde i. Smag til med salt og peber.

Tilbehør:Steg baconen sprød på tør pande. Skær tomaterne i både og fjern kernerne. Server suppen rygende varm med tomat, flødeskum/skyr, snittet purløg og den sprøde bacon på toppen.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Gazpacho
Persillerodssuppe
Spinatbrød




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.