1-2-3 boller fra Lowfodmap kuren

Lowfodmap kuren kan give dig ro i maven - disse lækre boller med gulerod og solsikkekerner er perfekte til morgenmaden. Velbekomme!
Af
Opskrift og foto af: Stine Junge Albrechtsen, Mette Borre, Lisbeth Jensen, Cæcilie Gamsgaard Seidel
Lowfodmap boller med gulerod

(10 stk.)

Det skal du bruge til Lowfodmap 1-2-3 boller

6 dl vand
20 g FiberHUSK
100 g revet gulerod
75 g solsikkekerner
100 g majsmel
100 g havregryn (evt. glutenfri)
100 g quinoamel
100 g rismel
1 spsk. ahornsirup eller sukker,
fx rørsukker
2 tsk. salt
1 spsk. olie

Prøv også: Boller med squash

Sådan laver du Lowfodmap 1-2-3 boller

Opløs FiberHUSK i ca. 40º varmt vand, rør det godt igennem og lad det blive til en gelé.
Rør de øvrige ingredienser i.
Rør dejen godt igennem, til konsistensen er som en fast grød.
Form den til boller med våde hænder eller evt. med en ske, sæt dem på en plade med bagepapir og pensl dem med lidt olie og drys med solsikkekerner.
Bag bollerne midt i ovnen ved 200º i ca. 30 min. eller 190º i varmluftsovn.

Prøv også: Boller med havregryn - perfekt til frokost

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.