Opskrifter

Ravioli med laks og dildsovs

Fredag, 15. januar 2016af Kristina Marckmann, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Får du den ugentlige anbefalede dosis af fisk? Ellers prøv denne opskrift på ravioli med laks og dildsovs - velbekomme!

(2 pers.)

Det skal du bruge til ravioli med laks og dildsovs

250 g ravioli med ost
1 dl bouillon
1 dl hvidvin
1 spsk. majsstivelse
100 g flødeost
1 bdt. dild
1 tsk. salt
1 knsp. peber
300 g varmrøget laks
1½ dl edamamebønner (frost)

Prøv også: Ravioli i grøn flødesovs

Sådan laver du ravioli med laks og dildsovs

Kog raviolien i letsaltet vand og lad den dryppe godt af.
Hæld vin og bouillon i en gryde og bring det i kog.
Rør majsstivelsen ud i lidt vand og pisk det i sammen med flødeosten.
Giv sovsen et opkog under omrøring, tilsæt klippet dild og smag til med salt og peber.
Vend ravioli, laks i mindre stykker og bønner i sovsen og varm raviolien igennem.
Servér retten med groft brød.

Prøv også: Ravioli med græskarfyld