Søren Ørums favoritter fra Samsø

Prøv det bedste fra Danmarks køkkenhave
Af
af Redaktion

På Samsø kalder de sig selv Danmarks køkkenhave, når det gælder råvarer af høj kvalitet, og de er så stolte over deres produkter, at der hvert år holdes en råvarefestival. Det er i år den 30. og 31. august, og det foregår i Tranebjerg. Her bydes på et bredt udvalg af samske specialiteter, og der er kokke i aktion, bl.a. Søren Ørum fra restaurant Ved Kæret i Nordby.
Søren, som startede restauranten i Nordbys gamle smedje i 1990, har stået for ugens favoritter med dejlige frugter og grønsager. Læs mere om råvarefestivalen og Sørens restaurant (link fjernet)

Hvis du vil prøve en af Sørens gode opskriter, så klik på billederne herunder:




Du kanogså få mere at vide om lokal madkultur, producenter, restauranter mv. på bl.a. www.culinary-heritage.com og www.smagenafdanmark.com (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.