Ratatouille-pasta

Denne ratatouille-pasta en nem hverdagsret fyldt med friske grøntsager. Lækre retter behøver ikke at være ensbetydende med svær og tidskrævende tilberedning, her får du et rigtig godt eksempel på en simpel og smagfuld pastaret.
Af
af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina Krüger
Ratatouille- pasta
(2 pers.)

Det skal du bruge til ratatouille-pasta:

1 lille aubergine 1 rød peber 1 courgette 1 rødløg 2 fed hvidløg 200 g små tomater Salt og peber 4 spsk. olivenolie 175 g pennepasta Friskrevet parmesan 1 dl store blade basilikum Tilbehør: Groft brød Prøv også: Klassisk ratatouille fra det franske køkken

Sådan laver du ratatouille-pasta

Rens aubergine, peberfrugt, courgette og rødløg og skær det hele i tern på ca. 1,5 x 1,5 cm. Skær hvidløgsfeddene i tynde skiver. Halvér tomaterne. Bland alle grøntsagerne med salt og peber og olie i et stort, ovnfast fad. Steg dem i ovnen i 35 min. ved 200°. Kog pastaen efter anvisningen på pakken, hæld vandet fra og vend den i grøntsagerne sammen med parmesan og basilikum. Servér retten med groft brød. Prøv også: 3x spaghetti
Abonnement på Familie Journal

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.