Citrusgrillet fisk med krydrede gulerødder

En lækker aftenret med hvid fisk, grøntsager og ris. Brug den fisk du bedst kan lide fx torsk, kulmule, kuller eller hvilling.
Af
Af: af Helle Brønnum Carlsen. Foto: Carina Krüger. Redigeret af Amelia Holmegaard Nielsen
Citrusgrillet fisk med krydrede gulerødder
Annonce
(4 pers.)

Det skal du bruge til citrusgrillet fisk med krydrede gulerødder:

4 gulerødder 4 forårsløg 2 tsk. garam masala 1 spsk. olivenolie Salt og peber 1 dl korianderblade 4 stk. filet a 150-200 g af hvid, fast fisk Lime-, citron- og appelsinskiver (4 af hver slags) Tilbehør: Kogte ris og salat Prøv også: Fisk i butterdej med dildcreme

Sådan gør du

Skræl gulerødderne og skær dem i skrå skiver. Snit forårsløgene på samme måde. Steg garam masala i olien i 5-7 min. ved lav varme sammen med forårsløgene og gulerødderne, til gulerødderne er ganske møre, men stadig sprøde. Kom evt. lidt vand ved. Tilsæt salt og peber og vend i sidste sekund korianderblade i. Bag fisken under ovnens grill i 4 min. Dryp så lidt olie over og drys med salt og peber. Læg en skive af hver slags citrusfrugt på fiskestykkerne og grill dem i endnu 5 min. Servér retten med ris og salat Prøv også: Krebsebisque
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.