Opskrifter

Fisk i butterdej med dildcreme

Lørdag, 4. oktober 2008af Redaktion
(1 pers.)30 min.200 g kogt torsk el. anden hvid, fast fisk1 hakket løg1 spsk. smør1 spsk. hvedemel1 dl fiskekogevand ½ dl piskefløde ½ bdt. hakket

(1 pers.)
30 min.

200 g kogt torsk el. anden hvid, fast fisk
1 hakket løg
1 spsk. smør
1 spsk. hvedemel
1 dl fiskekogevand
½ dl piskefløde
½ bdt. hakket dild
100 g kogte rejer
2 plader butterdej
Æg til pensling

Tilbehør:
Salat

Kog fisken få min. i saltet vand. Gem vandet. Steg løg i smør og afbag med mel og kogevand samt fløde. Smag til med salt, peber og dild. Vend kogt fisk i sammen med rejer. Rul butterdejen ud en halv gang større og læg fisk med sovs på og pak ind. Luk med æg og bag ved 210° i 25 min. Server med salat.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen


PRØV OGSÅ

Skaldyrssuppe med ærtecreme