Risotto ai frutti di mare

Ai frutti de mare betyder 'med skaldyr' og det er netop hvad denne italienske risotto er. Selvom de italienske køkken mest er kendt for pasta og pizza så kan de italienske husmødre bestemt meget mere.
Af
af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger
Risotto med skaldyr
(4 pers.)

Det skal du bruge til risotto ai frutti di mare:

1 skalotteløg 2 spsk. olivenolie 300 g risottoris 1 dl hvidvin 1 l hønsebouillon 100 g frisk spinat 100 g ærter 200 g skaldyrsblanding (frost) Salt og peber 100 g parmesan ½ bdt. frisk basilikum Prøv også: Risotto med rejer og asparges

Sådan laver du risottoen

Hak løget fint og sautér det i olien sammen med risene. Tilsæt vinen og lad risene absorbere den. Hæld vinen på risene lidt ad gangen, så risene hele tiden er synlige. Skyl spinaten godt og hak den groft. Vend spinat og ærter i risene sammen med skaldyr og den sidste dl bouillon og lad spinaten falde sammen. Krydr med salt og peber, riv parmesanen i og smag risottoen til. Servér risottoen med revet parmesan og frisk basilikum. Prøv også: Foccacia med tomater og rosmarin

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.