Pasta med spinat og kyllingepølser

Når det skal være nemt, kan du med fordel forkæle dine gæster eller familie med en velsmagende pastaret bestående af spinat og kyllingepølser.
Af
Af Line Holt Nielsen. Foto: Betina Hastoft.
Pasta med spinat og kyllingepølser
25 min
4 personer
Pasta med spinat og kyllingepølser:
6 kyllingepølser
Olivenolie til stegning
400 g farfalle (pastasløjfe) eller andre slags tørrede pasta
25 g smør
2 tsk. karry
½ ananas
150 g frisk spinat
Salt og peber
  1. Skær pølser i mundrette stykker, og rist dem ved middel varme i lidt olie på en pande.
  2. Kog pastaerne, så de er al dente.
  3. Rør smør og karry til en ensartet konsistens.
  4. Skær ananas i tern.
  5. Bland alle ingredienserne sammen, og smag til med salt og peber.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.