Spinatvafler med laks, avocado og flødeost
Vafler behøver ikke kun være en lækker spise til dessert. Disse spinatvafler med laks er en farverig og salt ret, der både mætter og smager fantastisk!
Af
Af Emma Martiny Foto: Winnie Methmann

20 min
4 personer
Spinatvafler
200 g frisk spinat
3 æg
2 dl hvedemel
1 dl mælk
1 tsk. salt
1 tsk. bagepulver
Smør til stegning
Tilbehør
2 modne avocadoer
250 g friske ærter i bælg
50 g feldsalat
1 bæger flødeost naturel
150 g røget laks i skiver
frisk dild
Fremgangsmåde
- Tænd for vaffeljernet.
- Blend spinat, æg, mel, mælk, salt og bagepulver til en helt glat og grøn dej i en blender.
- Pensl vaffeljernet med smør, og steg ca. 4 vafler af dejen.
- Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver.
- Bælg ærterne, og skyl og tør feldsalaten.
- Top vaflerne med flødeost, røget laks, ærter, feldsalat, avocadoskiver og dild.
- Servér straks.

Forretter & Tilbehør
Sprøde urtevafler med fjordrejer og creme fraiche

Hovedretter