Dadelkugler med cashewnødder, kokos og gurkemeje

Små, sunde snacks med et twist – de her dadelkugler med cashewnødder, kokos og gurkemeje er perfekte som et energiboost i hverdagen.
Af
Af Nadia Mathiasen Foto: Stine Christiansen
Dadelkugler med cashewnødder, kokos og gurkemeje
15 min
30 stk
Dadelkugler med cashewnødder, kokos og gurkemeje:
100 g cashewnødder
150 g friske dadler uden sten, gerne medjool
2 spsk. cashewnøddesmør
2 tsk. stødt gurkemeje
1 knsp. salt
25 g kokosmel
Pynt:
25 g kokosmel

Fremgangsmåde:

  1. Blend cashewnødder til et groft nøddemel i en foodprocessor.
  2. Sæt det til side.
  3. Blend dadlerne i foodprocessoren sammen med resten af ingredienserne.
  4. Vend de blendede cashewnødder i, og blend igen til en ensartet masse.
  5. Form dadelmassen til små kugler, og tril dem i kokosmel.
  6. Opbevar dadelkuglerne på køl i en lufttæt beholder.

TIP

Du kan eksperimentere med smagen af kuglerne. Prøv f.eks. at komme lidt peanutbutter eller lakridspulver i blandingen.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.