Nøddetærte med chokolade

En himmelsk kagedrøm med nødder og lækkert chokoladeovertræk
Af
af Redaktionen

Ingredienser til nøddetærte med chokolade

(16 stk.)

1 tsk. flydende smør eller olie
3 æg
125 g rørsukker
1½ dl cashewnødder
1½ dl valnødder
1½ dl hasselnødder
4 spsk. gojibær

Overtræk
120 g philadelphiaost med chokolade
Evt. hindbær

Fremgangsmåde til nøddetærte med chokolade

Beklæd en springform på ca. 22 cm i diameter med bagepapir og smør papiret med smør eller olie. Rør æg, sukker og nødder i en foodprocessor, til nødderne er fintmalede. Hak gojibærrene og rør dem i dejen. Kom dejen i formen og bag tærten ved 175º i ca. 30 min. Lad kage køle af, smør osten over kagen og pynt evt. med hindbær.

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Skotsk fudgekage
Chokoladekage med blåbær og ost

Vi elsker muffins!

Er du vild med muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver et overblik over nogle af de bedste opskrifter på muffins fra Familie Journal.

Chokolade i desserter

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.