Opskrift på smagfuld thai stir fry med svinekød og grønt
Denne smagfulde thai stir fyr med svinekød, grøntsager og ris er en lækker ret til hverdagen, hvor det gerne må være nemt og smage godt.
Af
Nadia Mathiasen. Foto: Stine Christiansen

Annonce
1 t
4 personer
Ingredienser:
1 løg
3 fed hvidløg
1 frisk rød chili
1 squash
200 g grønne bønner
2 håndfulde thaibasilikum
2 spsk. smagsneutral olie til stegning
500 g hakket svinekød
½ dl østerssauce
2 tsk. mørk sojasauce
1 tsk. sukker
1 spsk. fiskesauce
Fremgangsmåde:
- Pil løg og hvidløg.
- Skær løg i tynde både, og hak hvidløg.
- Skyl og snit chili. Skyl squash, og skær den i mundrette stykker.
- Skyl de grønne bønner, nip enderne af, og del dem 1-2 gange.
- Skyl og pluk basilikum.
- Steg hvidløg og chili i halvdelen af olien på en pande, til det så småt tager farve.
- Tilsæt løg, squash og grønne bønner, og steg videre i 2-3 minutter ved høj varme.
- Sæt til side.
- Brun hakket svinekød i resten af olien på samme pande.
- Tilsæt østerssauce, sojasauce og sukker, og vend det sammen.
- Tilsæt grøntsager, og smag til med fiskesauce.
- Vend thaibasilikum i, og servér evt. med ris.

Hovedretter
Opskrift på smagfuld fiskesuppe med fennikel og bagt torsk
Annonce