Opskrift på cocktail med gin og friske figner

Servér årets måske flotteste cocktail for dine gæster. Figner og granatæbler giver et sødt og syrligt strejf til den helt traditionelle gin & tonic.
Af
Af: Marion Smith
Gin & tonic serveret med friske figner og granatæblekerner

Giv din G&T et frisk og let syrligt pift med friske figner og granatæblekerner

Foto: Skovdal Nordic
Annonce
10 min
1 personer
Cocktail med friske figner og granatæblekerner
Fremgangsmåde:
Sirup:
4 friske figner
1 dl sukker
1 dl vand
Cocktail:
Isterninger
5 cl gin
4 dl tonic
100 g granatæblekerner
1 figen til pynt

Sirup:

  1. Skær fignerne i kvarter, kom dem i en lille gryde med sukker og vand, og bring i kog.
  2. Når fignerne har kogt et par minutter, skrufer du ned for blusset og lader dem simre i 6 minutter.
  3. Rør undervejs.
  4. Lad blandingen køle af, si den, og brug siruppen til cocktails.

Cocktail:

  1. Fordel siruppen i 6 afkølede glas.
  2. Tilsæt is, gin, tonic og granatæblekerner.
  3. Smag evt. til med mere gin.
  4. Skær figenen i både, stik dem på pinde, og pynt hver cocktail med dem.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.