Kyllingewok med peanuts

Lækker middag med masser af grønt på 25 minutter
Af
af Redaktion

(2 pers.)
25 min.

2 spsk. olie (jordnødde- el. majs)
500 g kyllingefilet
1 løg, hakket
2 cm frisk ingefær, revet
1 broccoli
1 rød peberfrugt i tern
200 g majskerner el. babymajs
250 g ægnudler

Sovs
1 spsk. olie
½ hakket løg
100 g peanutbutter
1 spsk. soja
Citronsaft
½ dl fløde el. kokosmælk



Begynd med sovsen. Varm olie i en gryde, kom løg i og smelt så peanutbutter heri. Tilsæt soja, citron og kokosmælk. Smag til og hold det lunt. Woksteg strimler af kyllingen i 2-3 min. Tag op og woksteg så ingefær, løg, rød peber og små stykker broccoli. Overhæld nudlerne med kogende vand og lad dem blive bløde. Dræn for vand og kom kylling, nudler og sovs i wokken til grønsagerne. Drys med koriander eller persille.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Se her for mere i samme stil...
Lynstegte nudler, æg og kalkun
Lynstegt oksekød i wok
Nudelpaella med fisk og skaldyr

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.