Spidkåls-æblesalat

Fyldig salat, der er god til fjerkræ og svinekød
Af
af Redaktion
Annonce

(4 pers. i sort salatskål)

1 lille spidskål
1 fennikel
Groft salt
3 æbler
½ bdt. bredbladet persille
50 g valnødder
8 cherrytomater

Dressing
2 spsk. æbleeddike
3 spsk. valnøddeolie
Salt og peber
1 spsk. honning


Snit kålen meget fint og lad den trække med salt i 30 min. Skyl den grundigt. Høvl fennikel med kartoffelskræller og vend i dressingen, der piskes sammen. Skær udkernede æbler i både og pluk persille i blade, der begge vendes i dressingen sammen med halve tomater, valnødder og kål.
God til fjerkræ og svinekød.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Flere lækre salater...
Rissalat med rosenkål, bacon og nødder (fyldig)
Louises favoritsalat
Grapefrugtsalat med honning (forret)
Rødbedesalt med perlespelt og peberrod

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.