Græskarmarmelade med appelsiner, æbler og ingefær
Lige nu bugner butikkerne af græskar, og du kan bruge kødet til at lave lækker marmelade
Af
af Redaktion

Annonce
Ingredienser til græskarmarmelade med æble og ingefær
1 kg skrællede græskar
2 madæbler
2 usprøjtede appelsiner
1 dl vand
1 spsk. friskhakket ingefær el. 2 tsk. stødt ingefær
300 g syltesukker
- Fremgangsmåde til græskarmarmelade
- Fjern kernerne og skær græskarkødet i små tern.
- Skræl æblerne og skær dem i lidt større tern.
- Kom græskar, æbler, appelsinsaft, fintreven appelsinskal og vand i en gryde og bring det langsomt i kog.
- Kog ca. 20 min. under jævnlig omrøring, så marmeladen ikke brænder på.
- Tilsæt ingefær og syltesukker og kog videre 10 min.
- Skum marmeladen og hæld den i skoldede glas.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Annonce