Klassisk spaghetti med kødsovs og friskrevet parmesanost
Her finder du opskriften på en nem og dejlig klassiker! Nemlig spaghetti med kødsovs. Kødsovsen her er lavet på hakket oksekød.
Af
Af: af Kristina Marckmann

Foto: Jette M. Vesterager
Annonce
25 min
4 personer
Spaghetti med kødsovs
2 løg
2 stængler bladselleri
2 gulerødder
2 spsk. olivenolie
400 g hakket oksekød
2 spsk. tomatpure
1 dl vand
1 spsk. oregano
1 tsk. salt
1 knsp. peber
400 g spaghetti
Tilbehør
Parmesanost og brød
Fremgangsmåde
- Hak løg, selleri og gulerødder fint og svits dem let i olien.
- Tilsæt kødet og brun det af sammen med grøntsagerne.
- Rør tomatpure, vand, oregano, salt og peber i og lad kødsovsen simre under låg i 15 min.
- Kog spaghettien i letsaltet vand, til den er al dente, og hæld vandet fra.
- Smag kødsovsen til med salt og peber og vend pastaen i.
- Server med friskrevet parmesanost og et stykke godt brød.

Hovedretter
Madpandekager med kødsovs og tomatsalat

Hovedretter
Pizza med kødsovs
Annonce








