Toscatærte uden mel

Man kan sagtens bage dejlige kager uden gluten, her er en rigtig klassiker Mad til særlige gæster... glutenfri
Af
af Redaktion
Foto: Carina Krüger
Annonce

Ingredienser til toscatærte uden mel

(5 stk.)

150 g marcipan
150 g sukker
125 g blødt smør
100 g kogt kartoffel
2 æg
50 g fuldkornsrismel

Fyld
50 g smør
50 g sukker
1 spsk. fløde
100 g mandelflager

Fremgangsmåde

Riv marcipanen og bland den med sukker og smør. Rør æggene i et ad gangen, mos kartoflen og rør den i dejen sammen med melet. Kom dejen i 5 små portionstærteforme og bag dem ved 200° i 15 min. Kom smør, sukker og fløde i en gryde og giv det et opkog. Vend mandelflagerne i og fordel fyldet over bundene. Bag tærterne i yderligere 10 min., til fyldet bliver gyldent.

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Bageopskrift: Kristina Marckmann


Mere glutenfrit...
Succeskage
Glutenfri gulerods-kokos-muffins

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.