Banankage

Dejlig svampet og fugtig kage
Af
af Redaktion

150 g blødt smør
250 g sukker
2 æg
300 g mel
1 tsk. natron
2 tsk. bagepulver
4 modne bananer (ca. 400 g m. skræl)
½ dl stærk kold kaffe el. appelsinsaft


Rør smør og sukker godt og tilsæt æggene et ad gangen. Bland mel, natron og bagepulver. Mos bananerne med en gaffel. Kom melblanding, bananer og kaffe i dejen og bland det med en dejskraber. Fordel dejen i en smurt springform 24-26 cm. Bag kagen ved 175° i den nederste del af ovnen ca. 50 min. Prøv med en kødnål. Dejen må ikke hænge ved.

Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Flere gode kager...
Sandkage med citron og vanilje
Bagt cheesecake
Frugtkage med appelsin

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.