Bagt cheesecake

Prøv en lækker ostekage
Af
af Helle Brønnum Carlsen, foto: Jette M. Vesterager

Opskrift på bagt cheesecake

50 g smør
50 g sukker
200 g flødeost
20 g hvedemel
20 g kartoffelmel
2 æg
2 æggehvider
100 g sukker
1 tsk. fintrevet citronskal (økologisk)

Tilbehør
500 g jordbær


Fremgangsmåde til bagt cheesecake

Fristende cheesecakes!

Er du også vild med cheesecake - eller ostekage - så kig med her, hvor vi har samlet nogle af vores bedste opskrifter.
Se opskrifter på cheesecake her >>

Rør smør, sukker og ost luftigt. Sigt de to slags mel over og rør dejen glat. Rør æggene i et ad gangen. Pisk hviderne stive og dernæst seje med sukker. Vend det i ostecremen med citron. Bag i bagepapirforet springform i 30-40 min. ved 175°. Serveres med skiver af jordbær vendt i lidt sukker og citronsaft.


Prøv også...
Marcipankage med rabarber
Chokoladetærte med tranebær
Ostescones

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.