Gammeldags saftfromage på solbærsaft med cremesovs
Servér fromagen pyntet med kandiserede violer sammen med en cremesovs - så er du sikret glade gæster. Velbekomme!
Af
af Kristina Marckmann

30 min
4 personer
Gammeldags saftfromage
6 blade husblas
1½ pasteuriseret æggehvide
1 spsk. flormelis
2½ dl solbærsaft
Cremesovs
4 dl mælk
2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. sukker
½ stang vanilje
1 spsk. majsstivelse
Pynt
1 tsk. kandiserede violer
Fremgangsmåde
- Sæt husblassen i blød i koldt vand.
- Pisk hviden stiv, sigt flormelissen og vend den i.
- Smelt husblasen i lidt af solbærsaften og pisk den i resten af saften.
- Pisk saften, til den begynder at tykne, gerne over et koldt vandbad, og pisk den så i hviden.
- Hæld skummet i en serveringsskål og stil den koldt, til den skal serveres.
- Cremesovs Kog mælken op og pisk æggeblommerne med sukker, vaniljekorn og majsstivelse.
- Rør mælken i æggesnapsen og kog sovsen op under omrøring.
- Server fromagen pyntet med kandiserede violer sammen med cremesovsen.

Dessert & Kage
Klassisk citronfromage med fløde og citron

Dessert & Kage