Gode fiskepinde

Mange børn kan faktisk godt lide fisk, når blot den er tilberedt på en børnevenlig måde, som fiskepindene her, der kan spises med fingrene
Af
af Redaktion

600 g sej- el. torskefilet
1 æg
1 spsk. vand
½ dl majsgryn
1 tsk. paprika
1½ tsk. salt
1 knsp. peber
Olie til stegning

Skær fisken ud i stænger og pisk ægget med vand. Bland majsgryn med paprika, salt og peber og vend fiskestykkerne først i æg og derefter i majsblandingen. Steg fiskepindene i olien ved middelhøj varme og server med den gode remoulade og en farverig råkost.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Frække fiskestænger
Fiskefrikadeller med remouladesovs
Fiskefilet med pommes frites



Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.