Klassisk svensk pølseret med røde pølser

Denne opskrift er på en klassisk omgang svensk pølseret med røde pølser og kartofter. Nem ret, der laves på 30 minutter. Velbekomme!
Af
Af: af Kristina Miechels
Svensk pølseret med røde pølser

Klassisk svensk pølseret med røde pølser og kartofler.

Foto: Jette M. Vesterager
Annonce
30 min
4 personer
Svensk pølseret
1 kg kartofler
2 løg
2 spsk. smør
3 tsk. paprika
10 røde pølser
2 spsk. konc. tomatpuré
3 dl. mælk
1 dl madlavningsfløde
Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Skræl kartoflerne, skær dem i tern og kog dem i letsaltet vand i 15 min.
  2. Hak løgene og svits dem i smørret sammen med paprikaen.
  3. Skær pølserne i 1 cm tykke skiver og lad dem svitse med i et par min.
  4. Tilsæt kartoffelternene sammen med tomatpuré og mælk og lad retten småsimre i 10 min.
  5. Hæld fløden ved og smag til med salt og peber.
  6. Servér pølseretten med klippet purløg og groft brød.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.