Chop Chop

Lækker kinesisk ret med oksekød
Af
af Redaktion

(4 pers.)

50 g tørrede shitakesvampe
1 pakke nudler (enten udon el. ægnudler - bare de er kraftige) - kan erstattes af ris
2 spsk. sesamolie
600 g strimlet oksekød
1 hakket løg
2 hakkede fed hvidløg
2 cm ingefær, fintrevet
1 rød chili i tynde skiver
150 g sukkersnaps (tykke ærter, som spises hele) i tynde strimler
4 forårsløg i skråtskårne ringe
½ dl mild soja
Sesamfrø til pynt

Udblød svampene i kogende vand i 5 min. Kog nudlerne i henhold til pakkens anvisning. Kom olien i en wok og steg kødet af to omgange. Tag kødet op og steg så løg, hvidløg, ingefær, chili, sukkersnaps og det meste af forårsløget. Tilsæt svampene, der er drænet, kød og soja. Kom nudlerne i skåle, hæld den rygende varme sovs over og drys med sesamfrø og forårsløg.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Frisk krabbepasta med strejf af Asien
Dampende, varm rejesuppe
Lynstegt oksekød i wok




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.