Opskrifter

Laks med kapers og dild

Tirsdag, 8. maj 2012af Redaktion
Ugens supernemme ret

(1 pers.)
20 min.

20 g smør
1 skive laks med skind uden ben
1 spsk. kapers
1 spsk. citronsaft
2 spsk. vand
2 spsk. hakket dild
200 g kogte pillede kartofler

Tilbehør
Kogte kartofler og grøn salat

Smelt smørret på en stegepande, læg fisken på med skindsiden nedad og skru ned. Steg laksen ca. 6 min. på hver side. Tilsæt kapers, citronsaft, vand og evt. lidt mere smør. Lad det koge op og sluk.
Bland med hakket dild og servér med pillede kartofler og grøn salat.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

SJOV MED FORME

Søde pandeforme formet som et hjerte og et hus. Gør det sjovere at lave pandekager eller spejlæg sammen med børnene. Formene koster 69 kr., og kan købes her...

Find flere opskrifter her...
Vietnamesiske ruller med tun
Fiskepie
Røget makrel med ris








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop