Annonce

Nemme kyllingespid med fersken og sprøde kartofler

Disse kyllingespid tager ingen tid at lave! Der er viklet bacon om kyllingestykkerne, hvilket gør dem ekstra lækre. Kan laves på grill eller i ovn.
Af
af Kristina Miechels
Nemme kyllingespid med fersken og sprøde kartofler
Annonce
30 min
3 personer
Kyllingespid
650 g små kartofler
2 kyllingebryster
2 faste ferskner
150 g bacon i skiver
3 tsk. groft salt
2 tsk. hel rosenpeber
2 kviste timian
1 spsk. rasp
2 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 12 min. og lad dem dryppe af.
  2. Skær kyllingefileter og ferskner i tern på 2x2 cm og halver baconskiverne.
  3. Kom bacon omkring kyllingestykkerne og træk dem på spid skiftevis med ferskenstykkerne.
  4. Knus salt, rosenpeber og timian i en morter og bland det med raspen.
  5. Tril kartoflerne først i olien og herefter i krydderraspen.
  6. Læg kartoflerne i et ovnfast fad og steg dem ved 225° i 15 min.
  7. Gril kyllingespiddene ved middelhøj varme i 4-5 min. på hver side.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.