Fiskeburger

Skift hakkebøffen ud med fisk
Af
af Redaktion

Ingredienser til fiskeburger

(4 pers.)

500 g sejfilet
1 æg
½ dl mel
100 g krebsehaler
1 spsk. citronsaft
1 tsk. salt
½ tsk. peber
1 dl rasp
Olie til stegning
2 dl cremefraiche
1 bdt. dild
1 spsk. sennep
1 spsk. saltsyltet citron
1 knsp. peber
4 burgerboller
½ iceberg
3 tomater i skiver

Tilbehør
Grønsagsstave

Fremgangsmåde til fiskeburger

Hak sejfileterne og bland dem med æg, mel, krebsehaler, citronsaft, salt og peber til en fast fars. Form farsen til 4 bøffer og vend dem i rasp. Steg fiskebøfferne i olie 6 min. på hver side, til de er gyldne og gennemstegte. Rør cremefraichen med klippet dild, sennep og finthakket saltsyltet citron. Lun bollerne, halvér dem og fyld dem med salat i strimler, tomatskiver, en fiskebøf og dressing. Servér burgerne med grønsagsstave.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Nem fiskechowder
Torsk med krydderurter


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.