Æbleyoghurt med ristede rugbrødscroutoner

Et morgenmåltid med masser af fibre og en super start på dagen
Af
af Redaktion

100 g groft rugbrød
1 spsk. akaciesirup
1 tsk. kanel
2 æbler
2 dl græsk yoghurt

Skær rugbrødet i 1 x 1 cm store tern og hæld siruppen over, mens der vendes rundt i ternene, så det bliver godt fordelt. Rist rugbrødscroutonerne på en tør pande ved god varme, til de er sprøde, og drys med kanel. Riv æblerne på den grove side af rivejernet og vend dem i yoghurten. Server yoghurten drysset med croutonerne.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Omelet med feta og ristet luftørret skinke
French toast
Morgenkokotte




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.