Broccolisalat med sursød dressing på Miracle Whip

Denne broccolisalat får den skønneste smag med denne sursød dressing. Du kan spise salaten som forret, eller bruge den som tilbehør til en hovedret.
Af
af Anne Skovgaard-Petersen
Broccolisalat med sursød dressing på Miracle Whip
10 min
4 personer
Broccolisalat
400 g broccoli
25 g pinjekerner el. hakkede nødder
1 rødløg
Sursød dressing
4 spsk. Miracle Whip
4 spsk. creme fraiche
1 tsk. dijonsennep
3 spsk. balsamico
Kinesisk soja
Citronsaft
Salt

Fremgangsmåde

  1. Del broccolien i små buketter og kog dem 5 min. i letsaltet vand, de må ikke blive for bløde.
  2. Køl dem af i koldt vand og lad dem tørre i en sigte.
  3. Hak rødløget. Rist pinjekerner eller nødder på en tør stegepande.
  4. Dressing Pisk ingredienserne sammen og smag til med soja, citronsaft og salt.
  5. Vend broccoli og rødløg i dressingen og drys pinjekernerne over.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.