Nobis-sauce

Denne dressing er enkel at tilberede – den kræver blot en blender, og så kan den sagtens holde sig på køl i en uges tid
Af
af Redaktion

2 pasteuriserede æggeblommer
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. rødvinseddike
1 bdt. dild
1 fed hvidløg
1 tsk. salt
2 dl koldpresset rapsolie

Blend æggeblommerne med sennep, eddike, dild, hvidløg og salt til en glat blanding. Tilsæt olien lidt ad gangen, mens der blendes, til saucen bliver tyk og cremet. Server saucen som dip eller dressing til fisk og skaldyr eller brug den som "smør" under en laksemad.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere retter her...
Bagt hvidløgssauce
Kold urtesauce
Laksesalat i glas

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.