Mundgodt til receptionen

Lækkerier til etageren - nemme at lave med to slags skinke, andeleverpaté og meloner
Af
af Redaktion

(20 pers.)
2 flute
300 g andeleverpate
2 små glas æble- el. hyldeblomstgele
6 skiver serranoskinke
1 dl færdig grøn pesto
2 guadaloupmeloner
10 skiver parmaskinke

Skær flute i skiver og rist let i ovnen. Del i to portioner og fordel tynde skiver af andelever med en klat blomstergele på den ene halvdel og skinkestykker med pesto på den anden halvdel. Melonerne laves til mindre stykker og vikles med parmaskinke og en pind stikkes igennem. Serveres som hapsere i løbet af recpetionen.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Opskriften er fra Familie Journal nr. 21, hvor vi bringer et helt tillæg med den skønneste buffetmad. Det er i kioskerne mandag 18. maj 2009.
Se forsiden af blad og tillæg her



Prøv også...
Vagtelæg med rejefyld

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.