Opskrifter

Æblesild

Tirsdag, 19. marts 2013af Redaktion
En god frokostsild går man aldrig fejl af, heller ikke denne, der er både sur og sød i en fin balance

Ingredienser til æblesild

1 dl æblemos ( kogt af 1 æble)
1½ dl cremefraiche 18%
1 spsk. grovkornet sennep
Salt og peber
1 æble
1 bdt. dild
250 g marinerede sild
1 rødløg
4 hårdkogte æg

Fremgangsmåde

Kog æblet til mos med lidt vand. Bland æblemos, cremefraiche og sennep til en jævn dressing og smag til med salt og peber. Skær æblet i tern og rør dem i dressingen sammen med fintklippet dild. Skær sildene i bidder og vend dem i dressingen. Lad sildene trække koldt i mindst et par timer og servér dem med løg i skiver, kvarte æg og groft brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Marinerede sild og karry-sildesalat
Stegte sild med kold kartoffelsalat

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop

Påskefrokost

Her får du masser af ideér til, hvad der skal spises til påskefrokosten...

Skønne retter til påskefrokosten