Koteletter med frisk bønnesalat med melon og mozarella

De søde meloner sammen med mozzarella og sprøde bønner giver en frisk og lækker salat til de pandestegte koteletter.
Af
af Kristina Marckmann
Koteletter med frisk bønnesalat med melon og mozarella
20 min
3 personer
Koteletter med bønnesalat
200 g grønne bønner
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. æbleeddike
½ tsk. salt
1 knsp. peber
3 spsk. olivenolie
1 spsk. hakket citrontimian
150 g vandmelon
100 g mozzarella
3 koteletter
Smør til stegning

Fremgangsmåde

  1. Nip og blanchér de grønne bønner i letsaltet vand og stil dem til afdrypning.
  2. Pisk sennep, eddike, salt og peber sammen og pisk olien i lidt efter lidt.
  3. Skær bønnerne i mundrette stykker og vend dem i marinaden sammen med timianen.
  4. Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem ved middelhøj varme 6 min. på hver side.
  5. Skær melon og mozzarella i tern, vend dem i bønnerne og servér.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.