Stegte skinkeschnitzeler med krydret salat og dressing

Her får du en simpel og nem opskrift på stegte skinkeschnitzler med en asiatisk inspireret grønt salat vendt i en krydret dressing.
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Stegte skinkeschnitzeler med krydret salat og dressing
25 min
4 personer
Skinkeschnitzler
4 skinkeschnitzler
Salt og peber
1 agurk
2 æbler
2 gulerødder
1 rød peberfrugt
½ rød chili
Dressing
Saften af 1 citron
1 spsk. sukker
1 tsk. thaifiskesovs
2 spsk. jordnøddeolie
Salt og peber
Krydderurter som basilikum og koriander
Tilbehør
Brød el. ris

Fremgangsmåde

  1. Skræl gulerødder, rens peberfrugt og chili og udkern æblerne.
  2. Skær æbler, gulerødder, agurk og peberfrugt i tynde stænger
  3. Bland alle ingredienser til dressingen sammen.
  4. Bland æbler, gulerødder, agurk og peberfrugt med dressingen. Smag til med finthakket chili og pynt med hakkede krydderurter.
  5. Drys schnitzlerne med salt og peber og steg dem i lidt jordnøddeolie på en varm pande ca. 2½ min. på hver side.
  6. Server med brød eller ris.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.