Nem og hurtig chili con carne uden blegselleri

Her får du en hurtig Chili con carne til hverdagen. Det er middagsmad på under 20 minutter. Vi anvender ikke blegselleri, men du kan sagtens tilsætte ekstra grønt.
Af
Madopskrift: Kristina Miechels
Chili con carne uden blegselleri
20 min
4 personer
Chili con carne
2 løg
2 fed hvidløg
1 spsk. olie
½ spsk. spidskommen
1 tsk. cayennepeber
500 g hakket oksekød
1 rød chili (habanero)
1 ds. fl. tomater
230 g kogte kidneybønner
½ spsk. salt
¼ tsk. peber

Fremgangsmåde

  1. Hak løg og hvidløg og svits dem let i olien.
  2. Tilsæt spidskommen og cayennepeber og lad det svitse med i 1 min.
  3. Brun kødet af sammen med løg og krydderier.
  4. Hak chilien fint og tilsæt den sammen med flåede tomater og bønner og lad retten småsimre i 10 min.
  5. Smag til med salt og peber.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.