Grillet farseret peber med stegte gulerødder

Sund og god aftensmad - snackpebre falder i god smag hos familiens yngste
Af
af Redaktion

(2 pers.)
15 min. + 25 min. over grill

6 minisnackpebre
250 g hakket oksekød
2 spsk. rasp
½ dl mælk
½ dl feta i små tern
1 fed hakket hvidløg
1 tsk. oregano
1 tsk. salt
1 knsp. peber
400 g gulerødder
2 spsk. smør
½ dl hakket citronmelisse


Skær toppen af pebrene og fjern kernerne. Bland oksekødet med rasp, mælk, feta, hvidløg, oregano, salt og peber til en jævn fars. Fyld pebrene med farsen og vask eller skræl gulerødderne. Halver gulerødderne, hvis de er store, og læg dem i en aluminiumsbakke eller et ovnfast fad med citronmelisse og smørret i klatter. Læg pebrene over gulerødderne og steg dem over grillen eller i ovnen ved 200° i 25 min. Server med tzatziki og brød.

Madopskrift: Kristina Miechels


Flere middagsretter med grønt...
Sennepsgratineret nakkefilet med to salater
Ovnstegte søtunger med grønne skørter
Baconmørbrad med aspargessalat

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.