Vintersuppe med oksekød

Hold varmen med en skøn, krydret suppe
Af
af Redaktion

(4 pers.)
25 min.

500 g hakket oksekød
2 porrer
1 spsk. olie
400 g grønkål
4 kartofler
1,2 l oksebouillon
1 fed hakket hvidløg
1 hakket chili
2 spsk. tomatpuré
1 tsk. salt
1 knsp. peber

Skær porrerne i ringe og svits dem sammen med oksekødet i olien. Skyl kålen godt, rib og hak den. Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Kom grønkål og kartoffeltern ned til oksekødet sammen med oksebouillonen. Tilsæt hvidløg, chili, tomatpuré, salt og peber og lad suppen koge under låg i 15 min. Smag suppen til og server med et godt stykke brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Prøv flere varmende retter...
Mulligatawny
Rodsuppe med smørstegte svampe
Efterårsgryde med kartoffelmos

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.