Marcipankage med rabarber

Prøv en frisk og sød marcipankage med rabarber og blød flødeskum...
Af
Opskrift: Anne Skovgaard- Petersen
Marcipankage med rabarber, hindbær og flødeskum

Det skal du bruge til marcipankage med rabarber:

100 g rabarberstilke
75 g sukker
½ dl vand

Marcipandej:
300 g marcipan
100 g smør
3 æg

Tilbehør:
Flødeskum
Hindbær

Prøv også: Marcipankage med pære

Sådan laver du marcipankagen

Skær rabarberne i 10 cm stykker og læg dem i et ildfast fad.

Kog sukker og vand op og hæld det over rabarberne.

Sæt fadet i en 150° varm ovn ca. 15 min.

Marcipandej:

Riv marcipanen og bland den med smør.

Rør æggene i et ad gangen.

Bred dejen ud i en ovnfast form ca. 15 x 20 cm.

Tag rabarberne op af lagen og tryk dem ned i dejen.

Bag kagen midt i ovnen ved 200° ca. 25 min.

Serveres lun med flødeskum og hindbær.

Prøv også: Æblebradepandekage

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.