Syltede kirsebær

Uhm! Syltede kirsebær smager fremragende sammen med en kugle god vaniljeis eller til julens risalamande
Af
af Redaktion

600 g kirsebær
2 dl vand
200 g lys rørsukker
½ vaniljestang
1½ dl Ameretto (likør)

Vask og udsten kirsebærrene. Kog vand og sukker op med vaniljestangen, til sukkeret er opløst. Kom kirsebær og Ameretto i skoldede og atamonskyllede henkogningsglas og hæld sukkerlagen over. Lad kirsebærrene trække i mindst en uge, gerne længere, før brug.

Madopskrift: Kristina Marckmann

SMUK OPBEVARING AF SMÅKAGERNE

Læg småkager og andet godt i de fine dåser, der pynter flot i køkkenet. Sættet består af 3 stk. dåser i forskellige størrelser og farver. Pris: 225 kr - kan købes i shoppen (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Jordbærsalsa
Kirsebærchutney
Kirsebærsirup








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.