Opskrifter

Frisk panna cotta på yoghurt med blandede bær

Lørdag, 30. juni 2012Opdateret 1. majaf Redaktion
Her får du opskriften på en frisk sommerdessert fra Familie Journals Slankeklub. Denne panna cotta er lavet på yoghurt, og så serveres den med friske bær.
15 min
4 personer
Panna cotta
3 blade husblas
2 dl mælk
8 tsk. sukker
3 dl yoghurt 0,1% naturel
1 tsk. vanilje­­s­ukker
4 dl blandede bær

Fremgangsmåde

  1. Lad husblassen ligge i koldt vand i 5 min.
  2. Kog mælk og sukker op i en kasserolle.
  3. Kram vandet ud af husblassen og rør det ned i mælken, så det smelter, og lad det køle af.
  4. Rør yoghurt og vaniljesukker i og hæld det i fire små glas.
  5. Lad det stivne i køleskabet, helst til næste dag, og servér med de blandede bær.

Næringsindhold

Energiinformation pr. portion

Energi 130 kcal/542 kJ
Fedt: 1 g
Kulhydrater: 22 g
Protein: 6 g
Kostfibre: 2 g