Chokolade-boller i en fart

Nemmere kan det næsten ikke blive. Chokoladebollerne er lækre til en kop kaffe eller måske på morgenbordet på søndag
Af
af All Over Press

Ingredienser til chokoladeboller

(16-18 stk.)

325 g hvedemel
70 g kakao
3 tsk. bagepulver
45 g sukker
125 g smør
1 æg
2 dl mælk
½ dl kold kaffe

Glasur
35 g smør
100 g flormelis
½ spsk. kakao
2 spsk. kaffe
1 tsk. vaniljesukker
2 spsk. kokosmel

Fremgangsmåde til chokoladeboller

Bland de tørre ingredienser. Smelt smørret, rør det i melet sammen med æg, mælk og kaffe og pisk. Kom dejen i muffinsforme og bag dem ved 225º i ca. 20 min.

Glasur: Smelt smørret og sigt flormelis, kakao og vaniljesukker i. Rør kaffen i og pisk til en jævn og glat glasur. Fordel glasuren på kagerne og drys med kokos.
Bollernen smager bedst, den dag de er bagt.

Tip: Pynt kagerne med hakkede nødder i stedet for kokosmel.

Vi elsker chokoladekage!

Er du også vild med chokoladekage, så kig med her, hvor vi har samlet nogle af vores bedste opskrifter.
Se vores chokolade-kager her >>

Find flere opskrifter her...
Chokoladekage med blåbær og ost
Kaffebrownie

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.