Chokolade-konfekt-kage

Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Anni Pedersen, Kalundborg. Se Annis opskrift på chokolade-konfekt-kage her
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger
Chokolade-konfekt-kage med hakkede nødder på toppen

Ingredienser til chokolade-konfekt-kage

150 g smør
225 g sukker
3 æg
2 tsk. vaniljesukker
½ tsk. bagepulver
90 g mel
2 spsk. kakao
100 g hasselnødder

Prøv også Bettinas konfekt-kagestykker

Fremgangsmåde

Smelt smørret og pisk æg og sukker godt. Bland mel, vaniljesukker, bagepulver og kakao og rør det i æggesnapsen. Rør smørret i og hæld dejen i en smurt bradepande på 18 x 26 cm og drys med hakkede
nødder. Bag kagen ved 175° i 30 min. og lad kagen køle.

Er du også vild med julekager? Så find flere opskrifter i vores galleri nedenfor

Lav konfekt og knas til jul

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.