Hjemmelavede pebermynte-påskeæg med mørk chokolade
Hjemmelavede påskeæg til chokoladeglade voksne! Disse pebermynteæg smager helt fantastisk - så det er ikke sikkert, de holder hele højtiden.
Af
af Kristina Marckmann

1 t og 10 min
Pebermynte-påskeæg
450 g flormelis
1½ spsk. citronsaft
1 tsk. pebermynteolie
2-3 dr. grøn farve
1½ pasteuriseret æggehvide
150 g mørk chokolade
Hvid eller farvet chokolade til pynt
Fremgangsmåde
- Sigt flormelissen og rør den med citronsaft, pebermynteolie, farve og æggehvide til en ret fast masse.
- Tilsæt evt. ekstra flormelis, til massen er fast.
- Form sukkerblandingen med hænderne til små æg, sæt dem på et stykke bagepapir og kom dem i fryseren i en times tid.
- Smelt chokoladen over vandbad og overtræk æggene direkte fra fryseren.
- Dekorér æggene med hvid eller farvet chokolade.

Dessert & Kage
Påskeæg med pistacie, marcipan og chokolade

Dessert & Kage