Hjemmelavede pebermynte-påskeæg med mørk chokolade

Hjemmelavede påskeæg til chokoladeglade voksne! Disse pebermynteæg smager helt fantastisk - så det er ikke sikkert, de holder hele højtiden.
Af
af Kristina Marckmann
Hjemmelavede pebermynte-påskeæg med mørk chokolade
1 t og 10 min
Pebermynte-påskeæg
450 g flormelis
1½ spsk. citronsaft
1 tsk. pebermynteolie
2-3 dr. grøn farve
1½ pasteuriseret æggehvide
150 g mørk chokolade
Hvid eller farvet chokolade til pynt

Fremgangsmåde

  1. Sigt flormelissen og rør den med citronsaft, pebermynteolie, farve og æggehvide til en ret fast masse.
  2. Tilsæt evt. ekstra flormelis, til massen er fast.
  3. Form sukkerblandingen med hænderne til små æg, sæt dem på et stykke bagepapir og kom dem i fryseren i en times tid.
  4. Smelt chokoladen over vandbad og overtræk æggene direkte fra fryseren.
  5. Dekorér æggene med hvid eller farvet chokolade.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.