Jordbær-vaniljecreme med marengs

Små og søde desserter der kan anrettes i glas
Af
af Redaktion

(6 pers.)

500 g jordbær
2½ dl piskefløde
Kornene af 1 vaniljestang
2 spsk. sukker
6 store, hvide marengs

Skyl jordbærrene og skær de fleste af dem i kvarte. Pisk fløden til halvfast skum. Pisk færdig med sukker og vaniljekorn. Knus marengsene let og vend dem i fløden med de kvarte jordbær, der anrettes i glas og spises pyntet med flere jordbær.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Jordbær med stikkelsbærgranité
Jordbærlagkager
Rabarberslush

Find flere opskrifter med jordbær og rabarber her...




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.