Jordbærtrifli med ristet marcipan
(4 pers.)
50 g kold marcipan
400 g jordbær
125 g citronsmåkager
½ dl sherry el. portvin
2 dl yoghurt 10%
1 tsk. vaniljesukker
Ca. 1 spsk. honning
Riv marcipanen groft og bred den ud på bagepapir. Rist den i ovnen under grill 2-3 min. Skyl og nip jordbærrene og skær dem i skiver. Bræk kagerne i mindre stykker og læg dem i portionsglas sammen med jordbærrene. Hæld vin over og lad det trække 10 min. Bland yoghurt med vanilje og smag til med honning.
Læg yoghurtcr emen i glassene og drys med marcipan.
Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
JEG ELSKER DESSERT
Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her
Find flere opskrifter her...
Bavaroise med nøddeknas og jordbær
Marengstærte med citroncreme og jordbær
Rødgrød med fløde
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)