Kage med marcipan

Lækker bradepandekage med marcipan, der er toppet med mørk chokolade og pyntet med hvid chokolade.
Af
indsendt af Nikki Gabelgaard. Bearbejdet af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger
Bradepandekage med marcipan stukket ud i festlige små, runde kager. Kagerne er toppet med mørk og hvid chokolade,

Ingredienser til kage med marcipan

250 g marcipan
250 g sukker
250 g smør
6 æg
75 g mel
200 g mørk chokolade
50 g hvid chokolade
Guldstøv

Alternativ til kage med marcipan: Cappuccinokage

Fremgangsmåde tilkage med marcipan

Riv marcipanen og rør den godt sammen med sukker og smør. Pisk æggene i ét ad gangen og vend melet i. Kom dejen i en bradepande (ca. 25 x 25 cm) og bag den i 25 min. ved 190°. Lad kagen køle af. Smelt de to slags chokolade hver for sig. Fordel den mørke chokolade over kagen og dryp den hvide over i et tilfældigt mønster. Træk en tandstikker gennem den våde chokolade, drys med guldstøv og stil kagen på køl, til chokoladen har sat sig. Skær kagen i mindre stykker eller udstik runde kager med en udstikker og servér.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.