Kanel- sabayonne

Sabayonne er en dessert sauce, der typisk spises med bær og frugt eller som tilbehør til kage. Servér denne kanel-sabayonne lun med ribs, chokoladenibs og citronmelisse på toppen.
Af
af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina Krüger
kanel-sabayonne
(4 pers.)

Det skal du bruge til kanel- sabayonne:

4 æggeblommer 4 spsk. sukker ½ tsk. stødt kanel ½ dl tør hvidvin 400 g ribs 4 stilke citronmelisse 2 spsk. chokoladenibs Bær sabayonne er en af vores andre lækre opskrifter med den lune dessert sauce, som du finder her.

Sådan laver du kanel-sabayonne

Kom æggeblommer, sukker, kanel og vin i en gryde. Pisk grundigt og varm det langsomt op, mens der piskes. Sluk, når sovsen er tyknet og fyldig. Skyl og rib ribsene og servér dem med kanelsabayonne, chokoladenibs og citronmelisse. Er du mere til kage? Så prøv denne blåbær cheesecake

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.