Krydret æblesandkage med kanel og ingefær
Her får du opskriften på en god, fugtig kage, der både smager skønt af æble og varme krydderier. Kan spises hele året rundt.
Af
af Anne Skovgaard-Petersen

1 t og 10 min
1 stk
Krydret æbæesandkage
4 æg
125 g sukker
200 g fast æblemos
75 g smeltet smør
200 g mel
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. kanel
1½ tsk. stødt ingefær
1½ tsk. bagepulver
Fremgangsmåde
- Pisk æg og sukker lyst og rør æblemos og smør i.
- Bland melet med bagepulver og krydderier og vend det i dejen.
- Fyld den i en form på ca. 1½ l og bag kagen på nederste rille ved 175° ca. 1 time.
- Vend kagen ud af formen og køl den af på rist.
TIP
I stedet for at bruge disse krydderier, kan dejen i stedet krydres med revet, usprøjtet appelsin- og citronskal.

Dessert & Kage
Bagt æblekage med hjemmelavet mandelcreme

Dessert & Kage