Krydret æblesandkage med kanel og ingefær

Her får du opskriften på en god, fugtig kage, der både smager skønt af æble og varme krydderier. Kan spises hele året rundt.
Af
af Anne Skovgaard-Petersen
Krydret æblesandkage med kanel og ingefær
1 t og 10 min
1 stk
Krydret æbæesandkage
4 æg
125 g sukker
200 g fast æblemos
75 g smeltet smør
200 g mel
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. kanel
1½ tsk. stødt ingefær
1½ tsk. bagepulver

Fremgangsmåde

  1. Pisk æg og sukker lyst og rør æblemos og smør i.
  2. Bland melet med bagepulver og krydderier og vend det i dejen.
  3. Fyld den i en form på ca. 1½ l og bag kagen på nederste rille ved 175° ca. 1 time.
  4. Vend kagen ud af formen og køl den af på rist.

TIP

I stedet for at bruge disse krydderier, kan dejen i stedet krydres med revet, usprøjtet appelsin- og citronskal.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.